VARFÖR VÄLJA OSS?

ALLTID STOR FOKUS PÅ KVALITET OCH KUNDENS ÖNSKEMÅL
 
KVALITETSARBETE
PROJEKT I TID
Värde för pengarna

Våra tjänster

Vi på Dar Mar Bygg utför det mesta inom bygg & renovering. Vi gillar att säga att vi gör allt från grunden upp till taket. Vi hjälper både företag och privatpersoner med både små och stora projekt.  Visa oss ditt förtroende och i gengäld får du ett byggjobb av högsta kvalitet.

Nybyggnation, Ombyggnation & Tillbyggnation
"Vi specialiserar oss på nybyggnationer, ombyggnationer och tillbyggnationer, där vi skapar skräddarsydda lösningar för dina behov. Oavsett om det gäller att bygga ett nytt hem från grunden, utöka ditt nuvarande utrymme, eller förvandla befintliga strukturer, är vårt mål att realisera dina visioner med högsta kvalitet och precision."

Hus, Attefallshus, Garage & Förråd
"Vårt team erbjuder expertis inom konstruktion av hus, Attefallshus, garage och förråd. Vi fokuserar på funktionell och hållbar design, och säkerställer att varje projekt reflekterar din personliga stil och möter dina specifika behov."

Renovering
"Vi utför renoveringar med en passion för detaljer och kvalitet. Vårt arbete sträcker sig från mindre förbättringar till fullständiga renoveringar, alltid med målet att förnya ditt utrymme och ge det ett fräscht och uppdaterat utseende."

Kök & Badrum
"Kök och badrum är hjärtat i varje hem. Vi erbjuder anpassade lösningar för att skapa funktionella, stilfulla och välkomnande utrymmen som uppfyller både dina estetiska önskemål och praktiska behov."

Tak & Fasad
"Vårt team har expertis inom takläggning och fasadarbete, där vi fokuserar på att skydda ditt hem samtidigt som vi förbättrar dess yttre estetik. Vi använder hållbara material och tekniker för att säkerställa långvarigt skydd och skönhet."

Uterum & Altan
"Skapa ditt perfekta uterum eller drömaltan med vår hjälp. Vi designar och bygger anpassade uterum och altaner som kompletterar din fastighet och utvidgar ditt boendeutrymme till det fria."

Fönster & Dörrar
"Vi erbjuder installation och byte av fönster och dörrar. Genom att välja rätt produkter kan du förbättra ditt hems isolering, säkerhet och estetik. Vårt team ser till att varje installation genomförs med precision och omsorg."

Montering
"Vi tillhandahåller professionella monteringstjänster för en mängd olika produkter och konstruktioner. Oavsett projektets storlek garanterar vi en effektiv och noggrann montering med fokus på detaljer."

Målning
"Vår målningstjänst omfattar allt från invändig till utvändig målning. Vi använder högkvalitativa färger och tekniker för att förvandla ditt utrymme och skydda dina ytor, med ett resultat som håller i många år."

Vad erbjuder vi?

  • Våra offerter & besök är helt kostnadsfria
  • ROT-avdrag
  • Minst 10% rabatt på byggmaterialet hos kända leverantörer
  • 30 dagar betalningstid för företag
  • Vi hjälper till med ritningar  & bygglov
  • Vi samarbetar med andra företag så vi kan svara på alla dina önskemål